Actualitat

22/07/2015

Voleu un suc de taronja i menta?

sucs3

Les persones que viuen a Can Banús participen en un taller de batuts de fruita i sucs naturals per alleujar la calor

Durant els mesos d’estiu, els tallers que es realitzen a Can Banús són més distesos. Dijous dia 16 de juliol es va fer un taller de preparació de batuts i sucs d’estiu. Es van fer 4 grups i cadascun d’ells tenia una recepta: batut de síndria, batut de meló, suc de taronja i menta i granissat de suc de taronja. Els membres dels grups es van repartir les tasques de preparació i el resultat va ser tot un èxit. Tots els sucs estaven boníssims!

sucs2

sucs1

sucs4

sucs5

sucs6

Amb tallers d’aquesta mena es potencien el treball en equip, la psicomotricitat fina, l’aprenentatge de receptes -en aquest cas, refrecants per a l’estiu- i el fet de compartir uns riures amb els companys.