Actualitat

28/07/2015

Passejades en bici pels camins de ronda, un viatge en vaixell i cinema, les principals activitats de la Setmana Diferent al Convent

2015-07-21 12 06 01

Es tracta d’uns dies per promoure espais de relació entre residents i equips professionals tot fent activitats d’oci

El divendres 17 de juliol residents i educadors del Convent van gaudir de la Fira de Circ de la Bisbal d’Empordà, que va donar el tret de sortida a la Setmana Diferent del Convent. Aquest setmana es caracteritza per estar farcida d’activitats culturals programades, d’oci i temps lliure amb la intenció d’oferir uns dies similars a unes vacances d’estiu a les persones residents al Convent.

Aquest any s’ha organitzat un viatge amb el vaixell Nautilius a les Illes Medes, una tarda al cinema, una sortida amb bicicleta per els camins de ronda de la Costa Brava, una dia a la piscina municipal, un altre a la platja de la Fosca i, com a tancament, una sortida nocturna a les festes de Palamós. Com cada any la participació en aquestes activitats ha estat un èxit que ha permès promoure espais de relació entre residents i professionals, fomentant així activitats d’oci integradores i de convivència.