Actualitat

14/07/2015

La Fundació renova el conveni de col·laboració amb la Fundació Llegat Roca i Pi

IMG_8718_retallada

L’acord dóna continuïtat al finançament del servei odontològic amb una aportació de 20.000 euros per aquest 2015

Divendres10 de juliol es va signar el conveni corresponent a l’exercici 2015 entre la Fundació Acollida i Esperança i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi. Amb aquest acord les dues entitats es comprometen a seguir treballant en l’acompanyament a persones desafavorides i, concretament, acorden donar continuïtat al projecte del Servei Odontòlogic per a Pacients Socials. D’aquesta manera s’incoporaran com a pacients els usuaris de la Fundació Roca i Pi que requereixin cura buco-dental. La col·laboració es concreta amb una aportació econòmica de 20.000 euros per aquest any que permetrà reforçar i consolidar la tasca social de l’entitat.

IMG_8726retallada

L’acord es va formalitzar en un acte on la Fundació Privada Llegat Roca i Pi va signar convenis de col·laboració amb 25 entitats socials més de Badalona amb qui treballa habitualment. L’acte celebrat a la seu de la Fundació, al barri de Bufalà, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, del president de la Fundació Roca i Pi, Mossen Jaume Aymar; del cinquè tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot; i de la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger.

IMG_8756retallada

IMG_8762retallada

Dolors Sabater ha reconegut i agraït la tasca desenvolupada per la Fundació Llegat Roca i Pi i per les entitats presents. “Per aconseguir una Badalona justa i inclusiva i amb igualtat d’oportunitats per a tothom s’ha de treballar conjuntament amb les entitats i en aquest àmbit la Fundació Roca i Pi esdevé un col·laborador molt important per lluitar contra la pobresa i la precarietat”, ha afirmat l’alcaldessa.