Actualitat

11/06/2015

Trobar feina a través de l’Espai Làbora

18637625035_0db9b54d18_k

Mansol participa del Programa Làbora, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i entitats del tercer sector, que ajuda a buscar feina

La jornada Espai Làbora, celebrada el dilluns 8 de juny al Born Centre Cultural, ha permès posar en contacte més de 300 persones que cerquen feina amb representants de 40 empreses que busquen personal. Tots els candidats són persones derivades dels centres de Serveis Socials que participen al programa Làbora, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i entitats del tercer sector, que els ajuda a buscar feina i en el qual participa Mansol.

“D’entre el gruix de persones desocupades de Barcelona hi ha un grup d’unes 10.000 o 15.000 persones que tenen més dificultats per entrar al mercat laboral”, explica Eladi Torres, director de Serveis Generals i Planificació Territorial de l’Institut Municipal de Serveis Socials. “Des de Làbora, les hem analitzat, n’hem definit els perfils competencials i les posem en mans de les empreses que fan ofertes per a aquests sectors.”

Bona part d’aquests candidats no treballen des de fa temps o treballen en feines temporals. Participar en una jornada com aquesta els permet poder entrar a formar part d’un procés de selecció: “A mi m’agradaria treballar atenent el públic, en algun establiment relacionat amb l’alimentació… Ara esperem que ens agafin!”, explica la participant Regina Bueno. Un altre candidat, Ahmed Bussif, aspira a tenir una feina més estable que l’actual: “Treballo de mosso de magatzem però ho faig per hores.”

18449864220_0332956b42_k

18014972214_7011cd35a0_k

18632978552_8a2bdce1e4_k

De la seva banda, per a les empreses col·laboradores, Espai Làbora és una gran oportunitat per trobar nous treballadors: “És una manera d’aconseguir molts currículums en poc temps i, d’aquesta manera, tenir més personal per cobrir substitucions o vacants”, explica la responsable de Recursos Humans de la Fundació Catalana de l’Esplai.

NOTA: Informació i fotografies cedides per l’Ajuntament de Barcelona