Actualitat

16/06/2015

Sopar solidari a benefici de la Fundació, aquest divendres a Santa Maria del Mar

santmariadelmar

La Basílica de Santa Maria del Mar celebra la seva festa solidària de fi de curs amb una eucaristia, un concert i el sopar

La parròquia de Santa Maria del Mar de Barcelona organitza cada mes de juny la festa solidària de fi de curs que enguany és a benefici de la Fundació Acollida i Esperança. Aquest divendres dia 19, a les 19:30h es farà una eucaristia a la basílica que anirà seguida d’un concert de la coral tianenca ‘Societat Coral Juventut‘. A les 21h està previst que comenci el sopar solidari a la mateixa parròquia.

cartell_SOPAR_santamariadelmar

Encara hi ha places. Si algú de vosaltres vol assistir al sopar solidari a benefici de la Fundació només ha de trucar al 93 497 03 50. El cobert costa 15 euros i servirà per finançar un petit projecte de l’entitat.

Us hi esperem!