Actualitat

23/06/2015

Manuel Campos, un dels primers treballadors insertats amb el programa Làbora per la Fundació, fa d’auxiliar de cuina a Can Banús

IMG_8705

Està fent la baixa de paternitat d’en Rubén i torna a treballar després d’anys sense fer-ho

“Trabajar me ha sentado muy bien”. Així de fàcil explica Manuel Campos què ha significat per ell tornar a tenir una feina després d’anys sense trobar-ne. Té 50 anys, viu al barri Gòtic, a Barcelona, i anteriorment havia treballat ja al món de l’hosteleria i de pintor, però llavors va arribar la crisi i es va quedar a l’atur. Han estat anys de llevar-se cada dia i sortir a buscar feina fins que un dia, des de Serveis Socials del barri, el van adreçar al programa Làbora que en aquesta zona de la ciutat de Barcelona coordina Mansol. Va ser així, veient el seu currículum i la baixa de paternitat d’en Rubén, l’auxiliar de cuina de Can Banús, com va poder tornar a treballar.

IMG_8688

IMG_8708

IMG_8696

IMG_8685

“Venir cada día a trabajar me hace sentirme útil y valorado. Además, aquí me habéis hecho sentir muy bien. Ha sido el trabajo al que venía más contento”. La feina de Làbora és aquesta: posar en contacte les demandes de feina i els perfils professionals amb les ofertes que arriben d’empreses i organitzacions. En Manuel valora molt positivament l’experiència i ja pensa en què farà a partir d’ara, quan se li acabi el contracte: “Cuando se acabe volveré a la búsqueda activa de trabajo pero con la experiencia reciente, con más ritmo y con más confianza en mi mismo. Natalia, la técnica del Làbora, ya me ha dicho que tengo que actualizar mi currículum para volver otra vez al mercado.”