Actualitat

08/06/2015

En Sebas i la Mari s’han casat!

BodaSebasMari_2

En Sebastian Molina, exresident del Convent, i la Maria Ramos, es casen als jutjats de la Bisbal acompanyats per la família del Convent i continuen la seva vida en comú

Dimarts 26 de maig es va produir una d’aquelles notícies boniques i que resumeixen el sentit de la Fundació Acollida i Esperança. En Sebas i la Mari es van casar pel civil als jutjats de la Bisbal. En Sebas va viure al Convent entre els anys 2007 i 2010. Va arribar molt feble i desanimat, “habiendo tirado la toalla”, però a poc a poc es va anar recuperant tant físicament com emocionalment. Estant en el Convent anava regularment ACAS-Girona (Associació Comunitària Anti-Sida) on va conèixer a la Mari i es van enamorar. Al cap d’un temps d’ésser parella varen decidir fer camí junts i marxaren a viure a un pis a la Bisbal amb altres companys de pis.

Ara, després de quasi 5 anys convivint, han decidit formalitzar la seva relació i casar-se. Acompanyats per la Maria Garcia, que va ser l’educadora d’en Sebas al Convent, i del Josep Maria Lluch, llavors director del recurs, que van fer de testimonis, van convertir-se en marit i muller. Molts residents i membres de l’equip del Convent no es van voler perdre aquesta cerimònia i acompanyar el Sebas i la Mari en aquest dia tant important per a ells i per a tots els que els estimem. També va acompanyar-los la Vilma, pastora de la Iglesia Monte de Sión – Asamblea de Dios, a la qual pertany la Mari.

BodaSebasMari_3bis

BodaSebasMari_3

Després del casament els nuvis i els testimonis van anar a Palamós on es van fer fotos a la platja (que era un dels somnis de la Mari) i ho van celebrar amb un gran dinar a l’Hostal Vostra Llar. La nit de noces la van passar a l’Hotel Platja Park de Platja d’Aro.

Us desitgem el millor en aquest nou camí que comenceu!