Actualitat

10/06/2015

El Gran Recapte d’Aliments del 5 i 6 de juny recull 922 quilos de menjar per al Convent dels Franciscans

recpate1

Al Supermercat Condis de la Bisbal, un grup important de residents, exresidents i col·laboradors van estar recollint els aliments pel Convent

992 quilos d’aliments, de major qualitat i més adeqüats a les necessitats del Convent dels Franciscans. Malgrat en aquesta ocasió el total de quilos va ser una mica inferior, tots aquests aliments resulten molt útils per la cuina del centre i per a fer els àpats per a treballadors i residents. Els dies 5 i 6 de juny, el Convent va participar en el Gran Recapte d’Aliments organitzat per Banc d’Aliments de Girona.

recpate2

Un grup important de residents, exresidents i col·laboradors del Convent van fer de voluntaris en el Supermercat Condis de la Bisbal on van ajudar a recollir els lots de productes, a gestionar-los i on també van animar els compradors a participar en aquesta edició del recapte.