Actualitat

28/05/2015

Taller d’habilitats socials per als treballadors de Mansol

cursmansol2

El curs s’emmarca en el programa que el CET està desenvolupant per a la formació del seu personal

El passat 22 de maig Mansol Projectes va organitzar el primer taller d’habilitats socials per als seus treballadors. Durant la sessió de formació de dues hores es van explicar es van explicar dos dels conceptes principals de comunicació: l’assertivitat i l’empatia. A partir d’aquí es va treballar la comunicació interpersonal i la millor manera de fer-ho en diferents situacions.

cursmansol2

La resposta dels treballadors davant d’aquest taller va ser de molta participació i escolta. Al final de l’exposició es va fer un treball per grups analitzant situacions que ens poden passar en el dia a dia laboral per veure quina seria la millor solució.