Actualitat

22/05/2015

L’Alfonso celebra la seva alta de Projecte Home a Montgat

Alfonso3

Els seus companys d’Itaca i Can Banús li fan costat el dia que acaba el seu procés

Per fi arriba el dia esperat en què una persona acaba un procés llarg, en el qual s’ha treballat a fons i al qual se li ha dedicat molt més esforç que temps. Un procés en què s’ha anat al fons de la persona per canviar el que moltes vegades s’ha considerat immutable. Superar una addicció és un procés en què es passen molts moments difícils, en què una de les opcions sempre presents ha estat abandonar, però no s’ha fet. Quan una persona ha superat tot això el que vol és fer-ho públic, compartir-ho amb aquells que han estat a prop durant aquest temps.

L’Alfonso ha residit al pis d’inclusió Itaca uns mesos tot i que va iniciar el seu programa a Projecte Home quan vivia a Can Banús, cosa que fa que la gent de les dues cases hagin volgut estar presents en el moment final del procés. El dia 23 de febrer l’Alfonso va celebrar la seva alta de Projecte Home a Montgat i els seus amics el van acompanyar en un moment important en què veu recompensat l’esforç, el treball i vol sentir la seva gent a prop.

Les altes de Centre de Dia de Projecte Home són actes senzills però molt viscuts per tots, companys de procés, familiars, terapeutes, voluntaris, amics… tots els que en algun moment han tingut relació amb alguna de les persones que celebren la seva alta. Una passa molt important, un èxit personal on es recupera la confiança en què sempre hi ha sortida a les situacions difícils.

Alfonso1

Alfonso2

Després de l’alta a Projecte Home l’Alfonso va començar un altre procés, el de tornar a viure amb la seva mare, tal i com era el seu desig. El passat dia 18 de maig va marxar d’Itaca per començar una nova etapa. L’Alfonso visita cada setmana el pis i continua participant de les diferents activitats amb els seus companys i amics.