Actualitat

02/05/2015

La Fundació Plataforma Educativa visita l’Horta de Santa Clara

004

Mercè Bañeras i Maria Figueras, impulsores dels premis d’acció social de l’entitat, visiten els terrenys i coneixen in situ el projecte d’hort social i ecològic

Fa tot just un any, la Fundació Plataforma Educativa va guardonar el projecte de l’Horta de Santa Clara amb el Segon Premi d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras a l’Emprenedoria Social, la Innovació Social i la Corresponsabilitat Ciutadana. Des de llavors, la Fundació havia volgut conèixer in situ el projecte per aprofundir en la tasca que s’hi realitza, tant a nivell empresarial com socioeducatiu.

005

Durant la visita, Maria Figueras i Mercè Bañeras, acompanyades per la presidenta de la Fundació Plataforma Educativa, Anna Ma. Suñer, es van mostrar molt interessades en l’evolució del projecte, especialment en els processos d’inserció laboral del treballadors i van constatar l’èxit de la consolidació dels quatre llocs de treball generats. També va haver oportunitat de compartir sobre nous reptes de creixement de l’horta, com la millora de la xarxa comercial i de distribució, especialment des de la visió de KM 0, o la producció pròpia de productes elaborats com patés o melmelades.

007

003

Finalment es va deixar oberta la porta a possibles noves col·laboracions entre les dues fundacions.