Actualitat

06/05/2015

Èxit de la primera festa per al voluntariat de Can Banús

2015-04-25 14.06.01

Més de 150 persones participen de la trobada d’homenatge a les persones que han fet i fan de voluntaris al centre de Badalona

Va ser un dia esplèndid i el jardí de Can Banús va ser un escenari idoni per a la primera Festa del Voluntariat, que es va celebrar el dissabte 25 d’abril. Durant tot el dia, la casa d’acollida va ser un anar i venir de persones vinculades amb l’entitat i molt especialment, amb el centre de Can Banús.

IMG_2394

IMG_2419

IMG_2440

Hi van ser les persones que hi viuen (els que ho fan actualment però també els que ara estan a d’altres recursos de la Fundació i els que han començat una vida autònoma), els treballadors, els familiars, els amics i, sobretot, els voluntaris. Uns voluntaris a qui s’ha volgut reconèixer l’entrega desinteressada, el temps, l’estimació i el compromís amb l’entitat, amb la tasca socieducativa que es duu a terme i amb les persones que estan fent el camí de la recuperació i la inserció.

IMG_2517

Es va poder gaudir d’una demostració de ball i cant de jotes aragoneses, de l’actuació de rock amb el grup ‘Àngels’, de les cançons interpretades per la infermera del centre, la Lara, i de Cece, músic professional. Vam fer entrega de premis dels Primers Jocs Florals de la Fundació en els quals van participar de forma voluntària usuaris de tots els recursos. Va ser un dia a l’aire lliure molt agradable i amb molt bon ambient. Per acabar la trobada es va gaudir d’un àpat al jardí tot conversant.