Actualitat

22/05/2015

El Convent dels Fransciscans participa a la presentació de l’AV del barri del Convent

AvConvent2

Alguns dels residents van dinamitzar un taller de braçalets i van ocupar-se de la part logística de la festa

El diumenge 17 de maig es va fer la presentació de l’Associació de Veïns del barri del Convent a la plaça de La Sardana. S’hi van fer tallers gratuïts com el de tatuatges de henna, trenetes de fil i polseres de macramé perquè tothom que tingués interès pogués aprendre’n a fer. Durant la festa també es va fer una xocolatada, un concert d’un cantautor de la Bisbal i lectura de poesies d’una veïna del barri.

El Convent va participar de la festa posant una paradeta per a poder donar a conèixer els treballs que es fan al taller i dinamitzant el taller de braçalets. L’Olga, en David, la Mònica, Tunko (antic resident), Demba, la Dúnia i en Juli van dedicar moltes hores a ensenyar a molts de nois i noies a fer braçalets. I en Juan Luis i el Toni també van estar tot el matí donant recolzament a la part logística.

AvConvent

L’activitat va permetre que el Convent s’apropi al barri, que es dóni a conèixer i s’integri de les activitats del seu entorn ciutadà més proper.