Actualitat

28/04/2015

L’Horta de Santa Clara participa al programa pilot “Oficis per a la comunitat: noves oportunitats per sortir de la crisi”

Suport obertura solcs

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà i Mansol Projectes signen el conveni de col·laboració que permetrà la formació i l’estada d’una persona dinamitzadora del projecte a l’Horta

El passat 13 d’abril Mansol Projectes va signar un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà per al desenvolupament del programa pilot d’horta comunitària integrat en el projecte “Oficis per a la comunitat: noves oportunitats per sortir de la crisi”.

Aquest conveni es crea per a la formació i l’estada de la persona dinamitzadora del Programa Pilot d’Horta comunitària al Projecte agrosocial Horta de Santa Clara. La durada de l’estada serà del 13 d’abril al 18 de maig d’aquest any.

Escatant enciams

Marcant una parcel·la

Aquesta formació i acompanyament que la cap de producció de l’Horta de Santa Clara oferirà es centrarà en la producció hortícola i el conjunt de processos associats i en el seguiment de persones en risc d’exclusió que participen en projectes d’inserció sociolaboral.