Actualitat

29/04/2015

El Convent rep un donatiu de 500 euros del Col·legi Cor de Maria de la Bisbal d’Empordà

donatiucormarina

Els alumnes del centre van recollir tots els diners en una jornada solidària organitzada per l’escola

El dia 22 d’abril el Convent va rebre la visita dels alumnes i mestres del Col·legi Cor de Maria de la Bisbal d’Empordà. Van venir a fer el lliurament del donatiu de 500 euros que els alumnes han recollit en una jornada solidària organitzada per l’escola. Vam berenar amb les persones que viuen al centre i se’ls va convidar a jugar a jocs de taula. Els diners del dontaiu s’han destinat a la compra d’unes bateries elèctriques per una cadira de rodes i per material pel taller.

donatiucormaria2

 

Volem agrair d’aquesta manera la iniciativa solidaria del Col·legi Cor de Maria i els convidem a continuar reforçant els vincles amb nosaltres amb més activitats conjuntes.