Actualitat

14/02/2015

Com gestionar talents diversos? Mansol Projectes participa en un diàleg de la xarxa NUST

Captura de pantalla 2015-02-25 a les 18.25.45

Mansol Projectes, SL va portar la seva experiència al Diàleg de la Xarxa NUST que sota el nom ‘Com gestionar talents diversos?’ va tenir lloc a la seu de Barcelona Activa el 27 de gener passat. L’activitat, en col·laboració amb la Xarxa d’Economia Social (XES), tenia per objectiu compartir coneixement i reflexionar al voltant del concepte de talent en la seva connotació més àmplia i inclusiva, en resposta a l’estratègia, desplegada per la Fundació i la XES d’afavorir i promocionar l’inserció laboral dels col·lectius en risc d’exclusió. Elena López Aleu, directora de l’Àrea Social, es va encarregar de la intervenció en el diàleg, emmarcat en la jornada anual d’Avaluació i Programació 2015 de la Xarxa d’empreses NUST.

Més informació, aquí.