Actualitat

21/01/2015

Conveni entre la Fundació i l’Ajuntament d’Esparreguera pel pis de Cal Claró

esparraguera
Joan-Paül Udina, Alcalde d’Esparreguera, i Mijail Acosta, director de la Fundació, van formalitzar la col·laboració mitjançant la qual la Fundació facilita que famílies d’Esparreguera, usuàries dels Serveis Socials Municipals, puguin viure mitjançant un lloguer social a Cal Claró, un dels pisos del Servei de Suport a la Vida Autònoma.

Amb la signatura del conveni es formalitza la col·laboració entre ambdues entitats que ja estaven treballant de manera conjunta des de l’octubre, quan una primera família va ingressar a Cal Claró perquè els desnonaven. La implicació de l’Ajuntament, tant a nivell tècnic com polític, ha estat important des d’un primer moment i ha permès que el conveni es signés en poc temps, complint així la voluntat de la família donatària de destinar l’habitatge a persones en situació de necessitat.

Les treballadores i les educadores socials de l’Ajuntament fan el seguiment setmanal de les famílies beneficiàries, les quals també reben acompanyament per part del SSVA.

Des de la Fundació es valora molt positivament poder treballar de la mà dels agents del territori, ja que a Esparreguera no té cap més servei d’aquesta mena.