Actualitat

18/12/2014

Mansol Projectes, SL ha estat present, per segon any, a la Fira solidària de Nadal d’economia social

 

Del 12 al 23 de desembre, s’hi van poder tastar i comprar els productes de l’Horta de Santa Clara així com l’artesania que es fan al centres d’acollida de la Fundació. Una proposta molt ben acollit pels assitents a la fira.

Després de la bona experiència de l’any passat, aquest 2014 Mansol Projectes, SL ha tornat a tenir una paradeta de la 3a Fira solidària de Nadal d’economia social que es va fer als Jardinets de Gràcia (a dalt de tot de Passeig de Gràcia) entre el 12 i el 23 de desembre.

L’estand de Mansol Projectes va estar obert tots els dies de la fira, de 12 a 21h, a diferència de l’any passat on s’hi va ser presents 5 dies. Una altra de les coses noves d’aquest any és que s’hi podran comprar noves varietats de productes elaborats de l’Horta de Santa Clara, el projecte d’hort social i ecològic que funciona des de fa dos anys als terrenys del Monestir de Santa Clara, a Fortià (Alt Empordà). D’aquesta manera es van poder tastar la confitura picant d’albergínia i ceba, la de pebrot vermell i ceba, el paté de carxofa i la crema de porro o de carbassa, entre d’altres. Pel que fa a l’artesania, s’hi van poder veure la feina de vímet que fan els residents del Convent i els treballs amb llana que fa el Tunko, un noi que també viu a La Bisbal.

Molts dels productes es van esgotar.

Organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, la Fira solidària de Nadal té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania i fer difusió dels productes de qualitat que es fabriquen a les empreses i entitats d’inserció social i laboral que formen part de la Xarxa d’Economia Social de la ciutat.