Actualitat

12/11/2014

Mansol Projectes, SL dedicarà més recursos a la capacitació laboral dels seus treballadors perquè puguin fer el salt a l’empresa ordinària

FAE_mansol_082

L’empresa signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Bancària “La Caixa” per aquest projecte d’un any de durada

Actualment al Centre Especial de Treball Mansol Projectes, SL treballen 26 persones. Totes elles tenen un certificat de discapacitat que els acredita per poder accedir a un lloc de treball protegit com és el cas dels que s’ofereixen des de Mansol Projectes. Un dels objectius primordials de l’empresa és fer que persones que estan treballant al CET puguin fer el salt a empreses ordinàries amb un recolzament social i laboral puntual i, que per tant, facin un pas de gegant en la seva insersió laboral. Aquest fet, ja difícil de per si, durant la crisi encara ha esdevingut més complex per les dinàmiques del mercat laboral.

És per això, per donar molta més força a aquest objectiu essencial, que Mansol es va presentar a la convocatòria del projecte de ‘Capacitació laboral dels treballadors d’un CET per millorar l’accés al mercat ordinari’ que va obrir ‘La Caixa’ i que finalment s’ha aconseguit. Aquest dimarts 11 de novembre s’ha signat l’acord de col·laboració d’un any que regirà tot el seguit d’activitats que es duran a terme.

conveni_lacaixa_mansol_ok

Amb els 36.000 euros d’aquest conveni es podrà fer, entre d’altres coses, una adaptació al lloc de treball més personalitzada i acurada i així afavorir unes condicions laborals el més alineades possibles a les dificultats que la seva discapacitat els provoca; que els treballadors triïn i treballin a fons les competències personals que els caldrien per tenir més eines socials a l’hora d’enfrontar-se a la recerca de feina; visites trimestrals a una empresa no protegida amb treballadors del CET perquè vegin el funcionament, la dinàmica i estructura d’una empresa en la qual podrien anar a treballar i reunions per informar d’ofertes de treball concretes i orientació en la prospecció laboral: com fer un currículum, assajos d’entrevistes de selecció, etc…