Actualitat

14/11/2014

L’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac celebra 35 anys d’atenció a persones sense llar

Captura de pantalla 2014-11-14 a les 10.56.49

Aquest servei de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül està vinculat a l’orígen de la Fundació, amb qui compartim la missió i valors de respecte i promoció de les persones en situació d’exclusió social

Els inicis de la Fundació Acollida i Esperança estan estretament lligats a Sor Genoveva Massip, filla de la Caritat, amb qui el pare franciscà Josep Costa -actualment president de la Fundació- va obrir el primer pis d’acollida per a persones que morien de sida al carrer, Itaca, el 1990. L’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac va inspirar en gran part la manera d’entendre i fer l’acció social de la Fundació: des de la justícia social i centrada en l’acollida i l’acompanyament de la persona.

L’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac celebra el proper dia 29 de novembre la Festa del seu 35è aniversari 1979-2014 amb un programa d’actes ben atapeït. Les activitats començaran a les 10:30 al Centre Cívic de la Barceloneta -el barri on treballa l’Obra Social- amb la presentació de la Memòria 2013, la inauguració de l’exposició retrospectiva ‘Fent camí amb les persones’ i el documental ’35 anys atenent persones’. Més tard se celebrarà una taula rodona amb testimonis de professionals i persones que han passat pels recursos de l’Obra Social, a les 12h hi haurà un seguit d’actuacions musicals i a les 13h un pica-pica per cloure la celebració. Teniu més informació del programa d’actes a la web de l’Obra Social.