Actualitat

08/11/2014

La Fundació entra a formar part de Wapsi.org, la plataforma de compra per Internet de col·laboració entre compradors, ONG i empreses

Captura de pantalla 2014-11-20 a les 11.45.29

S’ofereix a la ciutadania la possibilitat de comprar online a les seves botigues habituals però fent que una part del que es paga es destini una ONG

Generar valor social i fomentar l’obtenció de fons per a ONG amb una pràctica habitual: la compra online. Aquests són els objectius de Wapsi.org, projecte de la Fundació Equilibri destinada a fomentar l’educació universitària als països del Sud com a eina fonamental per a promoure el desenvolupament de les societats.

Es tracta d’una plataforma que ofereix la possibilitat de comprar per Internet a més de 200 botigues i, en el moment de fer el pagament, wapsi.org rep un percentatge de la venda i el destina a l’ONG que triï el comprador. És una manera de col·laborar amb entitats socials a través d’un fet cada vegada més habitual com és la compra online.

Així doncs, amb l’acord de col·laboració que s’ha signat entre la Fundació Acollida i Esperança o wapsi.org, l’entitat ja té perfil propi a la pàgina i entra a la borsa d’ONG que poden ser seleccionades per la ciutadania per a rebre una petita aportació econòmica.