Actualitat

19/11/2014

Concert benèfic de Nadal de la Coral Espígol a benefici de la Fundació

L'església plena de gom a gom per seguir el concert.

L’església plena de gom a gom per seguir el concert.

Un any més, la Fundació Acollida i Esperança ha volgut celebrar el Nadal retrobant i compartint el sentit d’allò profund que fa l’entitat: l’acollida i l’ajuda a persones en risc d’exclusió social. Aquest 2014, però, s’ha fet una activitat extraordinària: un concert de Nadal de caràcter benèfic amb la Coral Espígol.

Va tenir lloc el 21 de desembre, a les 18:00h, a la Parròquia de Crist Redemptor (Av. Mare de Déu de Montserrat, 34, Barcelona) on els assistents van poder compartir una estona de música, cultura i bellesa expressada amb les peces musicals que són un vehicle de cohesió social, una eina d’acollida i d’inserció. Diferents persones vinculades amb cadascun dels serveis de la Fundació van expressar durant el concert els seus desitjos per a l’any que comença.

La Coral Espígol, amb una llarga trajectòria, va oferir un repertori de cançons tradicionals dels Països Catalans i una bona mostra de nadales. Formada actualment per 58 cantaires, va ser fundada la tardor de 1979 i actualment té la seu al Centre Artesà Tradicionarius, lloc des d’on es promou la música tradicional i popular catalana i d’arreu del món. És una coral amateur, que està dirigida per Quim Manyós i en el seu repertori, de més de quatre-centes obres, hi tenen cabuda composicions d’estils i d’èpoques molt diverses, des del Renaixement fins a la música contemporània.

En el marc de l’esdeveniment es va oferir la possibilitat als assistents a col·laborar econòmicament amb la Fundació mitjançant l’adquisició de l’entrada o bé a través d’una fila zero.