Actualitat

13/10/2014

Tres residents d’Itaca van a viure al pis que la Fundació ha obert a Sants com a nou recurs de suport a la vida autònoma

Captura de pantalla 2014-11-05 a les 10.15.59

L’entitat, que va rebre el pis en donació de la Comunitat de Germanes Clarisses de Reus, aconsegueix posar en marxa un nou recurs residencial

Des del passat 2 d’octubre la vida de tres persones ha canviat radicalment perquè han pogut anar a viure de manera independent a un habitatge situat al carrer Sant Medir, al barri de Sants de Barcelona. Es tracta de tres homes que estaven vivint a Itaca i que ara fan un pas de gegant cap a una vida molt més autònoma.

Amb l’obertura d’aquest nou recurs del Servei de Suport a la Vida Autònoma, la Fundació suma ja 6 habitatges on hi viuen 17 persones que reben el recolzament puntual d’un professional que els ajuda amb les gestions habituals de la vivenda i amb la convivència, i que els hi fa un acompanyament socioeducatiu individualitzat.

Per a l’entitat és una gran satisfacció poder posar en marxa un altre pis a Barcelona i que es beneficiïn persones amb risc d’exclusió social, tal i com és el desig de les Germanes Clarisses de Reus. La rehabilitació de l’habitatge l’ha fet Mansol Projectes, SL i s’ha comptat amb una ajuda econòmica de l’Obra Social la Caixa.