Actualitat

12/10/2014

Com és viure amb el VIH/Sida?

Captura de pantalla 2014-11-03 a les 11.20.19

Ràdio Estel tria el cas de Víctor Martín, exresident del Convent dels Franciscans, per il·lustrar com és la vida d’una persona que conviu diàriament amb el virus

El passat 9 d’octubre es va emetre, dins de l’espai ‘Coneixes a…’ de Ràdio Estel, una entrevista amb Víctor Martín Espino, exresident del Convent dels Franciscans que actualment viu pel seu compte i fa una vida plenament normalitzada i independent. L’interès de l’emissora era exemplificar -amb el cas d’una persona- com és el dia a dia d’algu que té VIH/sida, si aquest fet condiciona i de quina manera la relació amb els altres, o la vida professional, si ha repercutit en la convivència amb la família, si es viu amb por a les revisions mèdiques…

Aquests i d’altres temes són els que s’aborden en 10 minuts d’entrevista que podeu escoltar en aquest enllaç.