Actualitat

10/10/2014

10 ordinadors nous per a la Fundació gràcies a una donació de Catalana Occidente

Captura de pantalla 2014-11-06 a les 09.54.25

A més a més, també hem rebut taules, cadires i altre mobiliari d’oficina que s’han repartit entre diversos recursos de l’entitat

Fa unes dies vam rebre una donació de l’empresa Catalana Occidente en forma d’ordinadors que serviran per posar al dia els aparells informàtics que l’entitat posa a disposició de les persones que viuen als centres d’acollida. Per a bona part dels residents, aquesta és una eina fonamental d’oci, formació i relació amb amics i familiars i, per tant, l’aula d’informàtica és un espai on hi passen força estona al llarg de la setmana. L’ajuda de l’asseguradora catalana arriba en un molt bon moment per renovar els aparells que fins ara feien servir.

Captura de pantalla 2014-11-06 a les 09.54.45

Captura de pantalla 2014-11-06 a les 09.54.34

A banda dels ordinadors, també hem rebut en donació taules i cadires que ja s’estan utilitzant a Can Banús i el Convent dels Franciscans i mobiliari d’oficina que destinarem a les secretaries dels centres de la Fundació per remodelar els antics mobles. Aquests nous, al tenir portes i claus, ens serviran per complir amb la LOPD.

Volem agraïr especialment la bona feina del Sr. Joan Fontanals, treballador jubilat de Catalana Occidente que es dedica de forma voluntària a contactar amb les entitats beneficiàries i supervisar la donació de tot el mobiliari.