Actualitat

01/09/2014

Mansol estrena nova pàgina web a www.mansol.cat

 

webmansol

L’empresa canvia la seva imatge a la xarxa per adaptar-la als nous temps i les noves necessitats de projecció i relació amb els clients

Mansol Projectes, SL estrena aquest mes de setembre una pàgina web totalment renovada. No es tracta només d’un rentat de cara a nivell de disseny gràfic sinó que la nova web recull tot de nova informació rellevant que calia posar a la xarxa per explicar millor l’empresa, donar-se a conèixer i esdevenir referència com a Centre Especial de Treball del tercer sector social.

La nova web ofereix informació i fotografies actualitzades dels projectes industrials, destrucció certificada de documents, de manteniment i serveis, agrosocials, avícoles, i programes d’inserció laboral, categories que posen l’èmfasi en l’ampliació del ventall de feines que fa l’empresa i en noves línies de negoci.

Per altra banda, a dins de l’apartat ‘L’empresa‘, s’explica què és Mansol Projectes, SL, quins serveis ofereix, els nous àmbits d’especialització i la trajectòria dels darrers 16 anys. El nou espai web també incorpora un apartat per a l’actualitat, on s’aniran penjant notícies rellevants sobre l’empresa i un per al material audiviovisual.

Finalment val la pena destacar que a la web també hi ha un espai per als socis i col·laboradors amb qui Mansol coordina activitats empresarials i que permet veure el tipus de nous projectes de col·laboració que s’estan engegant.