Actualitat

20/09/2014

La Fundació i l’Obra Social “la Caixa” signen un conveni de col·laboració per al programa pisos del Servei de Suport a la Vida Autònoma

DSC06446

L’acord significarà una aportació econòmica de 32.000 euros per al projecte

El marc de col·laboració i el conveni que regeix l’acord entre la Fundació Acollida i Esperança i l’Obra Social “la Caixa” es va formalitzar el passat 18 de setembre a les instal·lacions de l’entitat. D’una banda, Mijail Acosta, director de la Fundació i de l’altra, Elvira Rubio, Directora de Banca d’Institucions, van firmar el conveni de col·laboració que possibilitarà que l’entitat rebi 32.000 euros de la convocatòria d’Habitatges Temporals d’Inclusió Social. La finalitat d’aquest programa és la promoció de la integració social i la vida independent de persones amb discapacitat o en risc o situació de vulnerabilitat social mitjançant actuacions integrals, així com programes d’inclusió residencial.

DSC06454

DSC06440

La Fundació va presentar a la convocatòria d’ajudes el Servei de Suport a la Vida Autònoma-Programa de Pisos, un projecte des del qual s’acompanya les persones que fan el pas cap a una vida més independent, habitualment després de passar per algun recurs de l’entitat de primera estada. Des del servei, se’ls ajuda en la recerca d’un habitatge i se’ls proporciona un seguiment emocional, logístic i social quan ja viuen pel seu compte.

Amb aquests 32.000 euros, la Fundació reforçarà el programa de pisos -amb 4 habitatges a Badalona i 2 a Barcelona- i pagarà les obres de rehabilitació del pis del carrer Sant Medir del barri de Sants a Barcelona -cedit a la Fundació per les Germanes Clarisses de Reus a mitjans d’aquest any- i que entra en funcionament amb 3 nous residents.