Actualitat

19/09/2014

Bicicletes sense fronteres dóna 5 bicicletes al Convent dels Franciscans

DSCN2647

Residents de la casa ja es beneficien d’aquesta donació fent servir les bicicletes per les seves activitats diàries

Fer esport, gaudir del paisatge i de la natura, desplaçar-se amb rapidesa o fer activitats conjuntes amb d’altres residents del Convent dels Franciscans. Totes aquestes coses són les que -gràcies a la donació de 5 bicicletes per part de l’ONG Bicicletes Sense Fronteres– poden realitzar les persones que viuen al Convent.

La Fundació Bicicletes Sense Fronteres dedica la seva activitat a entregar bicicletes a persones sense recursos perquè es puguin desplaçar, canviar hàbits de vida i perquè creuen fermament que una ‘simple’ bicicleta condueix a una vida millor. Les bicicletes que es dónen es munten al seu taller de reinserció social on es generen 25 llocs de treball per a persones amb risc d’exclusió social. Des que Bicicletes Sense Fronteres va iniciar la seva activitat han fet entrega de 1.718 bicicletes, a llocs tan llunyans com India, Honduras o Burkina Faso, però també a ciutats como Girona, Lorca o Pamplona.