Actualitat

03/09/2014

6 persones que viuen a Can Banús fan teràpia Gestalt individual gràcies a un projecte amb l’àrea social de l’Institut Gestalt

DSC06432

Laia Torramilans, la voluntària que setmanalment visita el centre, explica la seva experiència a la Revista Sinergia de l’institut

Des de fa alguns mesos, i gràcies a un acord amb l’àrea social de l’Institut Gestalt de Barcelona, 6 de les persones que viuen al Centre d’Acollida de Can Banús fan setmanalment sessions de teràpia Gestalt amb una voluntària de l’entitat. Segons explica ella mateixa, els resultats de l’experiència són molt bons perquè “valoren molt el fet de disposar d’un espai per descarregar-se, des dels conflictes que tenen amb la convivència fins a qüestions més profundes sobre com afrontar la malaltia o el futur. En qualsevol cas, encara que no tinguin suports fora del centre, això els fa recuperar forces i tenir més il·lusió”. La Laia Torremilans, a més, afronta la tasca terapèutica des d’una perspectiva àmplia ja que té una extensa experiència en l’àmbit social i concretament vinculada a persones seropositives i afectades amb VIH. Per la seva part, els usuaris valoren molt positivament aquest espai.

La col·laboració entre l’Institut Gestalt i Can Banús s’explica a l’edició de setembre/desembre 2014 de la Revista Sinergia [pàgina 13], que publica l’institut habitualment. L’Institut Gestalt és un espai d’estudi, cerca i experimentació en els camps de la psicoteràpia, comunicació, creativitat, relacions humanes i creixement personal. Per conèixer millor què fan podeu visitar la seva web.