Actualitat

18/08/2014

RAC1 entrevista el Pare Costa al programa ‘Tot és possible’

entrevistaRac1PareCosta

El president de la Fundació Acollida i Esperança explica a la ràdio com va néixer l’entitat, com ha anat evolucionant la seva activitat i els reptes de futur, entre els quals es compta reprendre projectes aturats per la crisi

A l’estiu, la ràdio és més pausada i reflexiva i sovint s’obren espais de conversa on hi ha lloc per temàtiques menys vinculades a l’estricta actualitat. Així va ser com el programa ‘Tot és possible‘ -que els mesos de juliol i agost condueix el periodista Blai Morell- va convidar el Pare Josep Costa a parlar sobre la Fundació Acollida i Esperança i la seva tasca d’acció social durant una llarga entrevista.

Dimarts 12 d’agost es va produir la conversa que es va emetre en directe i que podeu escoltar sencera en aquest enllaç.