Actualitat

25/08/2014

‘Parella de tres’ i ‘Pendents de la vida’, dos articles al diari El Punt Avui

voluntariatConvent_ElPunt

La col·laboració en el projecte de voluntariat entre el Convent dels Franciscans de la Bisbal i la residència geriàtrica Zoilo Feliu motiva dos articles dins la secció #CatalunyaVolViureAmbDignitat del diari El Punt Avui

La història del Juan Luis i la Carme i també la del José i l’Enric han captivat als lectors estiuencs del diari El Punt Avui. Dijous 7 d’agost i divendres 8, dins de la secció de Societat anomenada #CatalunyaVolViureAmbDiginitat, el periodista Pau Lanao explicava com els ha canviat la vida a aquestes 4 persones gràcies al projecte de voluntariat social que des de fa un any duen a terme el Convent dels Franciscans i la residència per a gent gran municipal de la Bisbal.

Podeu llegir tots els detalls dels articles en els enllaços següents:

– Parella de tres. “L’Enric Mitjà, un avi de 87 anys ingressat a la residència Zolio Feliu, ha trobat en José Gutiérrez, malalt i intern al Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà, un company de jocs. Les terapeutes ocupacionals i les educadores socials valoren l’experiència de tots dos homes de manera positiva ja que ajuda a potenciar els valors.”

voluntariatConvent_ElPunt_2

– Pendents de la vida. “Després de tenir una vida complicada i plena de dificultats i d’iniciar un viatge sense retorn que el va portar del País Basc fins a la Bisbal d’Empordà, passant per València i Vilafranca del Penedès, en José Luis F. torna a fer de voluntari. Ajuda la Carme Llobet, una dona de 91 anys, a anar a veure el seu fill malalt.”