Actualitat

03/06/2014

Més de 160 persones assisteixen a la trobada d’Itaca celebrada el passat dia 1 de juny

DSC_5464

L’acte va comptar amb la participació destacada de la Coral Da Capo, que va fer un petit concert de 45 minuts

Diumenge, 1 de juny de 2014, a les 19:30h. S’obren les portes del Centre Edith Stein i comencen a arribar amics, col·laboradors, coneguts i persones que viuen o han viscut a Itaca, el pis d’acollida que la Fundació Acollida i Esperança té en funcionament al barri Gòtic de Barcelona des de 1990. Més de 160 persones es van reunir per celebrar aquesta trobada.

Després de la benvinguda per part dels residents d’Itaca, Esther Borrego, coordinadora del pis, va adreçar unes paraules de benvinguda als assistents abans de donar pas a Francesc Grané. Grané és doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull i va ser membre del jurat del concurs de curtmetratges documentals de Càritas Diocesana de Barcelona, en el qual Itaca va protagonitzar els reportatges que van guanyar el segon i el tercer premi del certamen. Tot seguit després de la seva intervenció es van projectar ‘La vida d’Amine’ i ‘L’Odissea’, dues històries de persones d’Itaca que van emocionar molta gent.

DSC_5408

Després va ser el torn de la música amb el concert de la Coral Da Capo, 45 minuts d’un repertori de cançons molt variat, des del gospel, fins a cançons de bandes sonores de pel·lícules i també peces tradicionals catalanes. Just abans de tancar l’acte, es va fer entrega d’un detall a cada membre de la coral, a la seva directora i al director del Centre Edith Stein per part de les persones d’Itaca.

DSC_5432

DSC_5434

Destacar que l’acte es va pensar i preparar amb les persones que viuen a Itaca, des de la primera idea fins a la seva realització el passat dia 1 de juny.