Actualitat

16/06/2014

Itaca protagonitza un dels capítols de “Vincles”, el nou programa de TV3 sobre cohesió social

rodatgeTV3_5_retallada

Divendres a les 15:30, just després del Telenotícies Migdia, s’emet el programa centrat en la història de l’Alejandro i el Rafa

“Vincles” – el nou programa de TV3 que es comença a emetre avui després del TN Migdia– és una nova sèrie que mostra com la cohesió social es construeix cada dia a través de vincles personals, petits però forts.

Conduït per Agnès Marquès, “Vincles” és un diàleg a tres bandes en què dues persones -una en risc d’exclusió social i una altra voluntària o treballadora d’una entitat social- expliquen en quin moment de les seves vides s’han conegut i com s’han influït mútuament. Darrere aquests vincles hi ha algunes de les més de 6.000 entitats socials que reforcen la cohesió social al nostre país i que la crisi dels últims anys ha fet més necessàries que mai.

rodatgeTV3_4_retallat

rodatgeTV3_6_retallada

La Fundació Acollida i Esperança ha estat justament una d’aquestes entitats triades per a mostrar la realitat de les persones en risc d’exclusió social. Concretament el cas de l’Alejandro Seba que està complint a Itaca una mesura penal aternativa a la presó i on ha començat a treballar la seva reinserció social plena de la mà del Rafa Leiva i d’altres voluntaris d’Itaca.

rodatgeTV3_3_retallat

Podeu veure el vídeo sencer del programa en aquest enllaç.