Actualitat

19/06/2014

El consultori odontològic SOPS es renova

IMG_5766_retallada

S’han realizat petites obres de remodelació per poder atendre millor els pacients en un espai més acollidor

El consultori odontològic SOPS, situat a la finca de Can Banús, s’ha remodelat per millorar l’espai d’atenció als pacients. D’una banda s’han pintat les parets amb colors vius, taronja i blau intens, i s’han renovat alguns dels materials. Tot plegat perquè l’espai sigui més acollidor per als pacients que atén aquest servei de la Fundació.

IMG_5773_retallada

IMG_5771_retallada

El SOPS és un consultori dental per a pacients amb risc d’exclusió social i sense possibilitats econòmiques que atén persones derivades per serveis social o residents dels centres d’acollida de l’entitat, i que funciona en aliança amb l’ONG Odontologia Solidaria. Els objectius de SOPS són fer una assistència odontològica bàsica als usuaris del servei per ajudar-los a millorar l’estat general de salut; implicar-los i motivar-los en l’atenció personal de la boca i en l’adquisició d’hàbits d’higiene, i contribuir als processos d’inserció social i de millora de la convivència social i relacional de les persones ateses.

IMG_5769_retallada