Actualitat

26/05/2014

La festa dels 10 anys del Centre d’Acollida Convent del Franciscans aplega més de 300 persones

DSC_5257

Durant l’acte es va repassar la història del Convent, des de la remodelació inicial per adaptar-lo a una llar residència fins a les 242 persones que hi han viscut en aquests 10 anys

El poble de la Bisbal d’Empordà va voler participar també de la festa que, dissabte dia 24 de maig, es va celebrar al Convent per commemorar el desè aniversari de la seva obertura com a centre d’acollida per a persones amb VIH/sida i exclusió social. Més de 300 persones van assistir a l’acte que es va fer a l’Església del Convent de Sant Sebastià de la Bisbal d’Empordà i va servir per recordar els moments més rellevants d’aquest servei per on han passat prop de 250 persones residents.

Elconventmaig201404_portada

Els parlaments van anar a càrrec de Laura Martínez, la directora del Convent i qui va conduir l’acte; Francesc Vilà, qui era ministre de la Província Franciscana de Catalunya en el moment de la donació del Monestir; el pare Josep Costa, president de l’entitat; Josep Maria Lluch, antic director del Convent i Jesús González, actualment treballador al Convent i antic resident que va emocionar a tot l’auditori amb la seva història personal, així com l’alcaldessa de la Bisbal, Núria Anglada, i la Delegada de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura.

DSC_5251

Elconventmaig201409

Elconventmaig201412

Per tancar l’acte el Cor Carreras Dagas i Yes the Music, totes dues formacions musicals de la Bisbal, van interpretar 3 cançons cadascuna per posar el punt i final a la celebració dins de l’església. Després tots els convidats a l’acte van gaudir d’un refrigeri a la plaça i d’una visita a les instal·lacions del Centre.

Elconventmaig201414

DSC_5381