Actualitat

22/05/2014

Itaca celebra un concert amb la Coral Da Capo el proper dia 1 de juny

concert da capo 1juny_3La trobada, que es farà a l’Auditori del Centre Edith Stein, servirà per reunir amics, col·laboradors, i persones que viuen al pis en una activitat festiva

La cita és el proper diumenge 1 de juny, a les 19:30h, a l’Auditori del Centre Edith Stein (Carrer València, 244, 4t). Itaca celebra algunes trobades per enfortir els vincles i donar a conèixer el projecte més enllà de les persones més properes al pis. Per això s’està preparant aquesta activitat per compartir els moments especials viscuts a la casa amb els amics, col·laboradors, familiars i persones que hi viuen.

El programa de l’activitat inclou un concert de la Coral Da Capo i la projecció dels dos documentals que parlen d’Itaca que han quedat en segona i tercera posició al Concurs de Curtmetratges sobre Pobresa i Exclusió social de Càritas en aquest 2014. D’una banda, la història del Joan i de l’Alejandro centren el curtmetratge ‘L’Odissea’ i de l’altra, i la de l’Amine, s’explica a ‘La vida d’Amine’. Els testimonis de tots ells van captivar els estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Ramon Llull que van decidir explicar-les i presentar-les al concurs.