Actualitat

05/05/2014

Celebració dels 10 anys del Centre d’Acollida Convent dels Franciscans, el 24 de maig

FAE_convent_106

La festa servirà per commemorar l’aniversari i per donar a conèixer al poble de la Bisbal l’acció social que s’hi fa

El proper 24 de maig, a les 12h, començarà l’acte de celebració dels 10 anys de funcionament del Centre d’Acollida Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà. Es tracta d’una trobada festiva, d’una banda, amb l’entorn social del Convent, és a dir, residents i exresidents, treballadors, col·laboradors, patrons i amics, etc, i de l’altra, amb representants institucionals i del municipi de la Bisbal, on hi ha el centre.

FAE_convent_049

La Fundació vol celebrar aquest desè aniversari de la rehabilitació i adequació de l’antic Convent, que la Província Franciscana de Catalunya va cedir a l’entitat per poder obrir una llar residència i, a la vegada, reivindicar tota la feina duta a terme, per sensibilitzar sobre la necessitat d’atenció a persones en situació d’exclusió o marginalitat i per posar en valor l’acceptació comunitària d’aquest recurs per part del poble de la Bisbal d’Empordà.

FAE_convent_019

El programa d’actes inclou els parlaments de Francesc Vilà, qui era ministre de la Província Franciscana de Catalunya en el moment de la donació del Monestir; el pare Josep Costa, president de l’entitat; Josep Maria Lluch, antic director del Convent i Jesús González, actualment treballador al Convent i antic resident, així com l’alcaldessa de la Bisbal, Núria Anglada, i la Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, que encara no ha confirmat la seva assistència.

Després de la paraula arribarà la música, de la mà del Cor Carreras Dagas i Yes the Music, totes dues de la Bisbal, que interpretaran 3 cançons cadascuna. Per acabar es farà una visita oficial pel centre i es tancarà la celebració amb un refrigeri a peu dret.

Per tal d’assistir a la festa dels 10 anys del Convent, cal inscriure’s al correu convent@acollida.org.

FAE_convent_108