Actualitat

13/04/2014

Una vintena d’escoltes visiten el centre d’acollida en el marc de la trobada de 25 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya de les comarques gironines

conventescoltes

El cap de setmana del 5 i 6 d’abril, la Bisbal d’Empordà va acollir prop de 1.900 infants i joves en una trobada dels 25 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) de les comarques gironines. Durant aquells dies els participants van realitzar activitats com cercaviles, gimcanes i tallers. Una de les activitats, emmarcades dins del bloc social, va ser conèixer l’activitat social que es fa en el Convent.

La tarda del dissabte un grup de 20 pioners i caravel·les, joves d’entre 14 i 17 anys, van visitar el Convent i van poder xerrar amb les persones que hi viuen. Primer van fer una visita a les instal·lacions i després van preparar una dinàmica de coneixença amb els residents. La visita va finalitzar amb un berenar amb xocolata desfeta per a tots en el menjador. Els joves, com a mostra d’agraïment, ens van regalar un fulard amb el nom de la trobada, símbol representatiu del moviment escolta.

L’experiència va ser molt enriquidora per les dues parts ja que aquest grup de joves van aportar aire fresc i molt bon ambient a la casa. Podeu veure una notícia de La Bisbal TV sobre la visita al Convent en aquest enllaç.