Actualitat

10/04/2014

La Fundació obrirà un nou habitatge d’inclusió social a Barcelona

santmedir1

L’entitat rep una donació d’un pis al barri de Sants per part de la Comunitat de Clarisses de Reus

Des d’avui la Fundació Acollida i Esperança té un nou pis al carrer de Sant Medir de Sants, a Barcelona. S’ha rebut en donació un habitatge que va rebre en herència una monja clarissa de Reus i que va morir d’una malaltia sobtada. La Comunitat de Clarisses ha volgut respectar la voluntat que el seu patrimoni servís per ajudar les persones més necessitades i excloses de la societat.

santmedir2

A partir d’ara, la Fundació treballarà per adequar l’espai i poder-hi obrir un pis per a 3 persones del Servei de Suport a la Vida Autònoma. Tot just després de Setmana Santa començaran les obres de rehabilitació que farà Mansol Projectes, SL. D’aquesta manera, aquesta feina de condicionament de l’habitatge (pintura, instal·lacions d’aigua i llum i renovació de la cuina i del bany) la realitzaran treballadors del Centre Especial de Treball, generant ocupació en una de les àrees empresarials que es vol fer créixer, la de projectes de rehabilitació i manteniment.

Per altra banda, 3 persones que viuen al pis d’acollida Itaca, i estan preparades per iniciar una vida més autònoma, hi aniran a viure tan bon punt la rehabilitació estigui completada.