Actualitat

14/04/2014

La Fundació Acollida i Esperança signa un acord de col·laboració amb la Fundació Roca i Pi per l’atenció a persones amb exclusió social

rocaipi

Les dues entitats es proposen treballar juntes perquè la gent més vulnerable tingui accés a una atenció bucodental a través de SOPS

La Fundació Acollida i Esperança i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi han signat un acord per treballar junts a favor de les persones amb exclusió social en casos que requereixen d’una atenció especialitzada de servei odontològic a través del SOPS.

El SOPS és un consultori d’odontologia per a pacients amb risc d’exclusió social i sense possibilitats econòmiques situat a la finca de Can Banús, que atén persones derivades per serveis socials o residents dels centres d’acollida de l’entitat, i que funciona en aliança amb l’ONG Odontologia Solidària. El servei atén la higiene de manera integral, treballant també la recuperació de l’autoestima com una eina clau per a la reinserció social, l’orientació i la informació dels pacients sobre els hàbits saludables per a una correcta higiene bucal.

IMG_5073

L’objectiu de l’acord és crear sinèrgies entre les dues entitats que ja treballen amb aquest col·lectiu, fer més eficient l’atenció que es presta i millorar les condicions de qualitat de vida i autonomia d’aquestes persones. Els equips tècnics de les dues entitats ja estan treballant per tal que aquest servei de la Fundació pugui ser utilitzat per part d’usuaris derivats per la Fundació Privada Llegat Roca i Pi.