Actualitat

24/04/2014

Itaca ven gairebé tot el material que tenia elaborat a la IV Mostra d’Entitats del Barri Gòtic de Sant Jordi

santjordiitaca1

Col·laboradors, amics i persones que treballen i viuen a Itaca passen en algun moment del dia per la parada

Itaca va estar durant tot el dia 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a la Fira d’entitats del Barri Gòtic que es va fer a la Plaça de la Mercè. Al matí, la major part de les activitats estaven dirigides a la gent gran i la plaça va estar molt concorreguda. Els Mossos d’Esquadra i el CAP del barri van realitzar diferents activitats adreçades a aquest públic. A la tarda, les van fer principalment per als nens i nenes amb tallers de percussió i diferents jocs. El trànsit de gent va ser constant durant tota la jornada, des del moment del pregó que va fer en Quico Pi de la Serra. Es va rebre també la visita de la regidora del Districte, Mercè Homs, que va parar a saludar a totes les parades.

santjordi2

santjordi3

Col·laboradors, amics i persones que treballen i viuen a Itaca van passar en algun moment del dia per la parada on es va vendre gairebé tot el que teníem preparat. Va ser un dia molt participatiu i diferent per a totes les persones d’Itaca. La rosa feta amb paper de llibre va ser un èxit perquè era una bona síntesi del que la diada representa: llibres i roses. I la que es va fer amb paper maché per estar elaborada amb molt detall també va tenir molt d’èxit. Però l’autèntica raó de ser de la trobada va ser el treball conjunt, cadascú oferint les seves capacitats, per donar a conèixer a la gent el que és Itaca.