Actualitat

22/04/2014

Itaca, present a la III Mostra d’Entitats del barri Gòtic de Sant Jordi 2014

santjorditaca

Durant tot el dia, el pis d’acollida Itaca tindrà una paradeta a la Plaça de la Mercè on es vendran roses fetes a mà per les persones que hi viuen i es donarà a conèixer la feina de l’entitat

Demà, 23 d’abril, Itaca serà present a la III Mostra d’Entitats del Gòtic que se celebra a la Plaça de la Mercè i on les entitats del barri surten al carrer per donar-se a conèixer. Des de les 11h i fins a les 19, hi haurà una paradeta de l’entitat on es vendran roses fetes a mà per les persones d’Itaca, es donaran punts de llibre fets amb material reciclat i, en definitiva, s’explicarà en primera persona què és Itaca i perquè són importants recursos com aquest, adreçats a persones amb exclusió social que volen començar a caminar de manera més autònoma.

rosaItaca

rosesItaca2