Actualitat

24/04/2014

L’Odissea > Concurs de curmetratges documentals sobre pobresa i exclusió social de Càritas

“‘L’Odissea’ va ser el viatge que va haver de recórrer Ulisses per arribar a Ítaca. L’esperit de superació que es desprèn d’aquesta història és el mateix que tenen les persones que viuen al pis d’Itaca. Per poder arribar a estar bé, s’ha d’acceptar el nostre passat i a partir d’aquí pensar en el nostre futur”, ha explicat la Mar Gimeno. La Sara Casanovas i la Barbara de Barnola, han estat les altres dues autores del curtmetratge centrat en aquest recurs de la Fundació i que ha merescut el segon premi en el Concurs de Curtmetratges sobre pobresa i exclusió social de Càritas Diocesana de Barcelona. El Joan i l’Alejandro que viuen a Itaca, i l’Esther Borrego, la coordinadora del pis, en són els protagonistes.