Actualitat

20/03/2014

El CET Mansol pot fer la seva primera contractació a Badalona des de 2008

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jorge Germán Matos és el nou treballador que des de fa un mes es dedica al projecte de col·laboració que l’entitat està duent a terme amb Can Mabres

El Centre Especial de Treball Mansol Projectes, SL ha contractat un treballador a mitja jornada per primera vegada a Badalona des de 2008. Jorge German Matos va començar a treballar el 17 de febrer en un dels projectes que fa més d’un any que el CET està duent a terme amb Can Mabres.

Des de fa gairebé 5 anys no s’havia pogut fer cap nou contracte laboral a la seu de Mansol Badalona degut a la crisi econòmica tant forta que s’està patint. El fet de poder contractar de nou és molt positiu, ja que dóna esperança i futur per continuar generant noves línees de negoci i d’aquesta manera poder afiançar i ampliar la plantilla de treballadors, un dels objectius més importants.