Actualitat

24/02/2014

L’experiència de voluntariat de persones residents al Convent de la Bisbal amb el geriàtric del municipi, al diari El Punt

‘El suport mutu’ és el títol de l’article que avui publica el diari i que posa en valor la feina dels voluntaris i el treball col·laboratiu per lluitar contra les retallades

La Bisbal d'Empordà.

“En un temps de retallades com el que ens ha tocat viure, no crec que els protagonistes d’aquest reportatge s’hagin llegit les obres de Piotr Kropotkin, però –sigui per necessitat o per convicció– han sabut entendre que un dels principis filosòfics del príncep anarquista, el del suport mutu com a factor de l’evolució, no tan sols els ajudaria a lluitar contra la falta de recursos de què són víctimes, sinó que també contribuiria a acostar dues comunitats allunyades en el temps i la vida: la dels avis de la residència geriàtrica municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà i la dels residents del centre d’acollida, convent dels franciscans del mateix municipi, persones en risc d’exclusió social i algunes malaltes de sida.”

Així és com comença l’article que podeu seguir llegint en aquest enllaç.

CIMG3382_retallat