Actualitat

11/02/2014

La Fundació cerca voluntaris per a Can Banús

voluntarisCatCristiana

Aquesta setmana, l’entitat ha fet una crida per trobar voluntaris per a una de les llars residència, concretament la de Can Banús, situada a Badalona. I ho ha fet a través d’una carta del Pare Josep Costa, ofm i president de la Fundació Acollida i Esperança publicada a Catalunya Cristiana. La podeu llegir completa en aquest enllaç i tot seguit també en trobareu un fragment.

“Malgrat el procés de professionalització, que va possibilitar la millora en les intervencions sociosanitàries i socioeducatives, tant la comunitat cristiana fundadora com les persones voluntàries que col·laboren en els serveis, continuen sent molt rellevants per al dia a dia de l’entitat i sobretot per donar afecte, proximitat i amistat a les persones acollides.

Actualment estem cercant persones que vulguin col·laborar com a voluntaris en un dels nostres centres d’acollida. Es tracta de Can Banús, a Badalona, obert el 1996 i que funciona com a llar residència per a 27 persones. Concretament, necessitem reforçar la presència del professional de nit i, per tant, es tractaria de fer-hi una nit a la setmana.”

Article de Catalunya Cristiana publicat el 16 de febrer de 2014.