Actualitat

27/02/2014

El tractament odontològic amb pacients amb VIH/sida, a debat en una xerrada informativa amb professionals d’Odontologia Solidària i un metge de VIH de Can Ruti

La Fundació ha organitzat una xerrada informativa per a odontòlegs, auxiliars i higienistes d’Odontologia Solidària, l’ONG amb qui duu a terme l’atenció dental a SOPS, amb Pep Coll, metge de l’equip de VIH/sida de Can Ruti.

IMG_5914

Una vintena de professionals d’Odontologia Solidària es van reunir ahir a Can Banús en una xerrada informativa sobre el tractament odontològic amb pacients amb VIH/sida. Durant la trobada es va posar especial interès en donar pautes per minimitzar el risc d’infecció en tractamemts  habituals com extraccions, endodòncies o neteges bucals.

Pep Coll, un dels metges de l’equip de VIH/sida de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol – Can Ruti, va ser l’encarregat d’explicar, entre d’altres coses, les interaccions de medicaments en pacients amb la malatia que poden portar complicacions. Per això va repartir un nou material informatiu de la Fundació Lluita Contra la Sida, una guia d’interaccions de medicaments amb pacients contagiats.

Aquesta és la primera activitat d’aquest tipus que organitza la Fundació però hi ha la intenció de repetir-la més endavant.

IMG_5905

IMG_5908