Actualitat

08/01/2014

Les festes de Nadal al Convent

nadalConvent

Aquest any sis usuaris les han celebrat amb les seves famílies, un fet rellevant per la significació d’aquestes dates

Un any més ha arribat el Nadal al Convent i, com sempre, s’han volgut celebrar i gaudir aquestes festes de manera especial. La nit de Nadal va arribar el tió que va cagar a cop de bastó tots els torrons, neules i polvorons per els àpats de Nadal. El dia de Nadal, i després de l’escudella i carn d’olla, es va jugar a les Quines i el dia 26 de desembre a la tarda vam anar a escoltar les nadales del concert de Sant Esteve del Cor Carreres Dagas, al Teatre Mundial de la Bisbal. Per cap d’any, i una estona abans de les 12 campanades, es van escriure els nous propòsits de l’any. El dia 1 de gener a la tarda vam anar a visitar el pessebre vivent de Pals i el dia de reis vam rebre un regalet per cadascú i un de gran per a tots, un ordinador per a la biblioteca del Convent.

Cal destacar que aquest any sis usuaris del Convent han celebrat el Nadal amb les seves famílies i que en Segundo, el Jordi, en Pedro, en Segundo, en Salieu, el Daniel, l’Edu i en Josep Antoni, exresidents del centre i alguns d’ells treballadors de l’Horta, ho han fet amb nosaltres al Convent. En Toni, una de les persones que han passat aquestes dates amb la família, en el transcurs d’un exercici del taller d’autonomia en les AVD’s, ha escrit: “el día 27 cargué el móvil y les compré un pantalón de chándal a mi hijo. Se puso muy contento, no paraba de darme besos y me decía:“te quiero mucho papa”.