Actualitat

09/01/2014

Els millors desitjos de Nadal a través d’una postal

amicinvisible_nadal2013ok

Les persones que viuen i treballen a Can Banús fan una dinàmica d’amic invisible amb postals de Nadal 

Les festes de Nadal a Can Banús s’han viscut amb alegria i bona companyia, com cada any. Són dates molt significatives i a la casa es viu en família, aprofitant els moments per conversar, escoltar-nos i desitjar-nos el millor. Una vegada més, el dia de Nadal ens van acompanyar antics residents de Can Banús que ja viuen pel seu compte, les persones que viuen a Itaca i la comunitat de teresianes de Ciutat Vella.

A banda de les celebracions tradicionals dels dies assenyalats al calendari, les festes van començar amb l’amic invisible entre totes les persones que viuen i treballen a Can Banús. Tothom ha de preparar una felicitació de Nadal personalitzada per a una altra persona, sense explicar-ho, i ha de posar una pista perquè el destinatari pugui endevinar qui l’ha fet. D’aquesta manera, tothom en rep i n’elabora una. L’activitat va ser molt tendra i emotiva perquè va fer aflorar la sintonia, els riures i la complicitat entre totes les persones que formen part de la casa i va ser una ocasió immillorable per a desitjar-nos un bon Nadal i un 2014 ple d’il·lusió i bons desitjos.