Actualitat

27/01/2014

Cinquanta alumnes del curs de català de la Bisbal d’Empordà del Consorci per la Normalització Lingüística i participants del Voluntariat per la Llengua visiten el Convent

visitaconventCNL_2

Mig centenar de persones han participat en una visita organitzada a les instal·lacions del Convent per donar a conèixer els espais d’interès arquitectònic i l’activitat social amb les persones amb VIH i exclusió social que s’hi fa

El passat dissabte 25 de gener, a les 11 del matí, des del Convent es va organitzar una visita guiada a la finca per a un grup de més de 50 persones, totes elles alumnes dels cursos de català del Consorci per la Normalització Lingüística i participants del Voluntariat per la Llengua de la Bisbal.

Durant el recorregut es van poder visitar els espais més rellevants a nivell arquitectònic de l’edifici, antic convent dels pares franciscans (claustre, refectori, biblioteca, calvari i església) i se’ls va explicar l’activitat social dirigida a persones amb VIH que pateixen exclusió social, mentre visitaven espais com el taller, l’hort o el jardí.

Teniu una notícia feta pel Consorci de Normalització Lingüítica sobre la visita en aquest enllaç.